Уродженця з Тернопільщини запропонували на посаду віцепрем'єра з ОПК

10.07.2020 15:46   Опубліковано : Новини Тернопільщини
Джерело: LB.ua

Кабінет Міністрів України зареєстрував у Верховній Раді проєкт постанови про призначення уродженця Тернопільщини, ексголову Держкосмосу Олега Уруського на посаду віцепрем'єра з питань оборонно-промислового комплексу. Про це повідомляє LB.ua

Верховна Рада розгляне постанову про призначення Олега Уруського вже наступного тижня.

«Наступного тижня Верховна Рада на звичайному пленарному або позачерговому засіданні розгляне призначення віцепрем'єр-міністра - міністра з питань стратегічних галузей промисловості України. Постанова вже зареєстрована. Кандидат — Олег Уруський, колишній голова Державного космічного агентства», - повідомляє заступниця голови парламентської фракції «Слуга народу» Євгенія Кравчук.

До слова, 57-річний Олег Уруський народився у Чорткові.  З 1993 по 1996 роках працював головою управління у Національному космічному агентстві України, а з 1996 по 2000 роках очолював управління в апараті РНБО. У 2000-2003 роках Олег Уруський  обіймав посаду першого заступника голови Державної комісії у справах оборонно-промислового комплексу країни. У 2003-2005 роках очолював відділ в секретаріаті уряду України. У 2005 року став першим заступником глави Міністерства промислової політики. З 21 січня по 19 серпня 2015 року очолював Державне космічне агентство України.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LB.ua