Баскетбольний клуб з Тернополя виходить у Суперлігу

14.07.2020 11:41   Опубліковано : Новини Тернопільщини
Джерело: ternopillive.com.ua

БК “Тернопіль” в наступному сезоні клуб буде представлено в Суперлізі.

“Для баскетбольного Тернополя — це велика подія, ми хочемо розвиватися як клуб, не тільки граючи в Суперлізі. Ми хочемо, щоб наші вболівальники розбиралися в баскетболі, щоб вони любили цю гру. Це також є частиною роботи клубу, адже граємо ми для вболівальників і вони роблять атмосферу на трибунах. Зрозуміло, що для мене як для тренера, це велика подія, а наскільки це важливий момент для вболівальників — це до них питання. Всі матчі, які ми граємо, ми граємо для наших вболівальників” – головний тренер БК “Тернопіль” Дмитро Забірченко.

 

Підготовчий етап спортсмени розпочнуть не раніше 25 серпня. Попередньо збори пройдуть 20-го серпня, де гравці пройдуть медогляд, облаштують житло, проведуть індивідуальні тренування та тести. А групою почнуть тренуватись з 25 серня. На підготовку до сезону 45 днів буде достатньо для тренувального збору. 


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: ternopillive.com.ua