Служба автомобільних доріг у Тернопільській області оголосила тендер

17.07.2020 22:43   Опубліковано : Новини Тернопільщини
Джерело: TeNews

Служба автомобільних доріг у Тернопільській області оголосили тендер на послуги розроблення проектно-кошторисної документації на поточний середній ремонт автомобільної дороги загального користування державного значення Т-20-02 Тернопіль-Скалат-Жванець. Умови тендеру опублікували на сайті «Prozoro».

Відремонтувати автомобільну дорогу загального користування державного значення планують за 446686 грн. Кінцевий термін подачі тендерної пропозиції триватиме до 24 липня 18:00 год, а початок аукціону розпочнеться 27 липня 0 12.14 год.

До слова, для того щоб взяти участь у тендері необхідно до кінцевого терміну подати усі необхідні документи, а саме: накази про призначення, протоколи зборів, договори, накладні, акти, виписки, листи, технічні специфікації, сертифікати, паспорти якості тощо. У разі неможливості подання учасниками документів до складу тендерної пропозиції українською мовою, вони можуть бути надані іноземною мовою.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews