На Тернопільщині судять бійця ЛНР

31.07.2020 17:43   Опубліковано : Новини Тернопільщини
Джерело: TeNews

На Тернопільщині завершили розслідування щодо 30-річного уродженця Тернопільщини, який 5 років проходив службу в так званих правоохоронних органах ЛНР.

Як повідомляє Прокуратура Тернопільської області, у 2015 році обвинувачений увійшов до складу терористичної групи «Брянка СССР», яка діяла як один із підрозділів народної міліції «Луганської народної республіки». Перебуваючи на посадах та виконуючи обов’язки заступника командира мінометного взводу – командир міномету та командира протитанкового артилерійського взводу, чоловік брав участь у скоєнні терористичних актів, захопленні адміністративних будівель, перешкоджанні виконанню службових обов’язків співробітниками правоохоронних органів України та військовослужбовцями Збройних Сил України.

До слова, обвинувачу вальний акт скеровано до суду. Чоловіка загрожує покарання у виді позбавлення волі на строк від 8 до 15 років з конфіскацією майна або без такого


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews