На засіданні сесії Тернопільської міської ради відбулися сутички

03.08.2020 14:43   Опубліковано : Новини Тернопільщини
Джерело: TeNews

На позачерговому засіданні сесії Тернопільської міської ради, яке відбулося 3 липня, не обійшлося буз сутичок. Один із депутатів почав звинувачувати у всьому мера  міста.

Для того щоб оцінити правомірність рішення Уряду про віднесення Тернополя до червоної карантинної зони депутати зібралися у залі українського дому «Перемога». Свою думку вирішив висловити і Тарас Білан.

«Пропоную звернутися до прокуратури Тернопільської області, щоб оцінити правомірність рішення Уряду щодо того, що Тернопіль віднесли у червону зону», - відзначив депутат Тарас Білан.

За словами Тараса Білінського, спереш потрібно розібратися, що міський голова Тернополя у боротьбі з коронавірусом. Згодом на сцену вийшли депутати від ВО «Свободи» та почалася суперечка. Словені перепалки закінчилися тим, що правоохоронці вивели усіх депутатів зі сцени.

 


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews