«Ми не можемо зупинити роботу міста»: рішення сесії Тернопільської міської ради

03.08.2020 16:43   Опубліковано : Новини Тернопільщини
Джерело: TeNews

На позачерговій 53 сесії Тернопільської міської ради, яка відбулася 3 липня, розглядали питання віднесення Тернополя до «червоної» зони. Про це повідомляє Тернопільська міська рада.

Відтак, депутати прийняли рішення зобов’язати виконавчі органи міської ради, підприємства, установи та організації забезпечити належне функціонування закладів дошкільної освіти, громадського транспорту та життєдіяльність Тернопільської міської територіальної громади, відповідно до рішень місцевої комісії ТЕБ та НС. Також, органам Національної поліції рекомендовано не вчиняти дій щодо притягнення до відповідальності суб’єктів господарювання, які діятимуть відповідно до рішень місцевої комісії.

«Зупинити роботу міста ми не можемо. Місто і так від початку епідемії втратило понад 100 млн грн, натомість не отримали допомоги від держави. Придбання медикаментів, медичного обладнання, засобів індивідуального захисту і навіть зарплати лікарям фінансується за кошт міського бюджету», - каже міський голова Сергій Надал.

До слова, депутати прийняли звернення до Уряду, щоб Тернопіль перевели з червоної у помаранчеву зону


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews