На Тернопільщині судитимуть чоловіка, який побив свою вагітну жінку

04.08.2020 12:43   Опубліковано : Новини Тернопільщини
Джерело: TeNews

Мешканця Козівського району, який побив вагітну і через це в неї народилась мертва дитина, судитимуть. Повідомили в пресслужбі прокуратури Тернопільщини.

Нагадаємо, 20 квітня 2020 року мешканка села Козівського району народила мертву дитину у машині швидкої допомоги, перебуваючи на 28-30 тижні вагітності. Жінку госпіталізували в реанімаційне відділення лікарні, виявивши в неї численні сліди від побоїв, та повідомили про це правоохоронців.

Поліцейські з'ясували, що напередодні між співмешканцями відбулась сварка, під час якої чоловік, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, умисно наніс вагітній жінці декілька ударів кулаками в обличчя. Далі продовжив її бити на вулиці. Від побоїв у жінки перервалася вагітність.

Теребовлянська місцева прокуратура скерувала до суду обвинувальний акт проти чоловіка за 1 частиною 121 КК України – умисне тяжке тілесне ушкодження. За це його можуть позбавити волі на термін від п'яти до восьми років.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews