«Злочин проти людей», – реакція тернополянина на «червону зону» карантину

06.08.2020 21:43   Опубліковано : Новини Тернопільщини
Джерело: TeNews

Тернопіль віднесли до «червоної зони» карантину, але місцева влада не погоджується з таким рішенням. Свою думку у прямому ефірі медіаплатформи «Файне місто» висловив секретар Тернопільської міської організації ВО «Свобода» Антон Горохівський. Про це пише інтернет-видання «Тернополяни».

Як зазначає Антон Горохівський, реакція міської влади Тернополя є цілком логічною. Адже введення жорстоких умов карантину призвело б до закриття робочих місць.

«Ми вже маємо досвід нищівного карантину. Вчинення таких дій – злочин проти людей, оскільки вони будуть змушені сидіти вдома й не матимуть за що годувати сім’ї. Про це центральна влада мала б перш за все думати. Зеленський вже виступив з ініціативою повернути чиновникам високого рангу їхні космічні зарплати. А як бути людям, яких закрили у квартирах на карантин? Про це гарант і словом не обмовився», – каже Антон Горохівський.

В понеділок, 3 серпня, депутати зібралися щоб вирішити ситуацію, щодо віднесення Тернополя до «червоної зони» карантину. Відповідно, було прийнято рішення продовжувати працювати у звичному режимі, без додаткових карантинних обмежень.

«Треба розуміти, що місто не відмовляється від карантину, тернополяни й надалі носитимуть маски та дотримуватимуться соціальної дистанції, але не зупинятимуть роботу всього. Коли приймали рішення не зупиняти потяги у Тернополі, чи думав хтось, що зараз безліч сімей виїхали на відпочинок в Одесу, Херсон, Миколаїв. Яким чином вони мають повернутися до дому. Де ці люди мають жити? На трасі Одеса-Вінниця?» – додав Антон Горохівський.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews