Просто хотів послухати музику, - житель Гощанщини викрав автівку (ФОТО)

13.08.2020 10:12   Опубліковано : Новини Рівненщини
Джерело: RvNews

До поліції десятого серпня звернувся 28-річний житель села Симонів. Чоловів повідомив про зникнення свого авто, яке він припаркував біля приватного підприємства у Гощі.

Уранці чоловік приїхав на роботу, залишив автомобіль «Seat Inca» поблизу приватного підприємства, де працює, та поїхав у відрядження в інше місто. Коли ж повернувся – транспортного засобу не було. 

Поліцейські Гощанського відділення поліції вийшли на слід зловмисника та за місцем його проживання у селі Терентіїв виявили крадене авто. Самого ж 20-річного «нового кермувальника» не застали. Сьогодні зранку його розшукали працівники карного розшуку в одного із знайомих.

Як пояснив поліцейським 20-річний житель села Терентіїв, будучи напідпитку, він хотів лише послухати музику: смикнувши за дверну ручку, яка погано закривалась, проник до салону. Та після цього вирішив покататися і в результаті автівку залишив у себе в господарстві. 

За фактом незаконного заволодіння транспортним засобом слідчі Гощанського відділення проводять досудове розслідування за частиною 1 статті 289 Кримінального кодексу України. Вирішується питання про повідомлення молодику про підозру.

Відомо, що 20-річний житель Терентієва вже притягався до кримінальної відповідальності за вчинення крадіжки та самовільне залишення військової частини.

Відділ комунікації поліції Рівненської області 

 


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews