Одяг, взуття і аксесуари осінь-2020: головні тренди і тенденції

13.08.2020 15:55   Опубліковано : Новини Тернопільщини
Джерело: TeNews

Пора міжсезоння завжди неоднозначна, і тому до підбору осіннього гардероба потрібно поставитися дуже продумано і уважно. Осінні речі повинні бути призначені для різної погоди, бути комфортними і практичними, добре поєднуватися між собою. Але крім цього вони повинні бути ще й модними і стильними. За допомогою експертів порталу з продажу одягу Shafa.ua ми вирішили розібратися докладніше в 7 головних трендах в одязі, взутті і аксесуарах на осінь 2020 року.

  1. Довге пальто «в підлогу»

Довге пальто — це справжнісінький must have для будь-якої модниці на осінь-2020. Саме довжина максі сьогодні привернула увагу практично всіх дизайнерів. Це проявлялося і в сукнях і спідницях, і в довгих жилетах і подовжених кардиганах, і, звичайно ж, у верхньому одязі. Плащі й пальто довжиною до щиколотки стали справжнім хітом модних подіумів. Вибирайте приталені варіанти на ремені — вони добре впишуться в діловий гардероб, або ж об'ємні фасони «оверсайз», але носіть їх без поясу і не застібнутими — така модель добре підійде для стилю sport і casual.

  1. Анімалістичні принти

Мотиви тваринного забарвлення ніколи не залишали байдужими модних дизайнерів. Не було ще сезону, щоб анімалістичні принти не виступили якщо не в якості основного яскравого акценту образу, то хоча б у вигляді декору або забарвлення для аксесуарів. І ось восени 2020 року вони буквально заполонили подіуми, при цьому помічені були практично всюди. Це і легкі футболки, і в'язаний трикотаж, і верхній одяг: леопардовий принт в бежевому і нюдовому виконанні, тигровий в жовтому і помаранчевому, зебровий в традиційному чорно-білому. Також актуальними будуть різні принти та малюнки під рептилію.

  1. Штучна шкіра замість натуральної

2020 рік змусив всіх ретельніше задуматися про єднання з природою і захист навколишнього середовища. Штучні матеріали дуже активно витісняють натуральні матеріали тваринного походження ось уже який сезон поспіль. Це стосується і натуральної шкіри, замші, а також натурального хутра, особливо якщо мова йде про верхній одяг та аксесуари. Високотехнологічні синтетичні шкірозамінники нічим не поступаються натуральній шкірі. У деяких моментах вони навіть краще: міцніше, довговічніше, більш стійкі до механічних пошкоджень. Тому сміливо купуйте курточку або сумку не з натуральної шкіри, а з гарного замінника.

  1. Гольфи і водолазки в якості базового трикотажу

Трикотаж — це ідеальний варіант для осіннього сезону. У ньому затишно, тепло і комфортно, а велика кількість моделей дозволяє підібрати трикотажний одяг для будь-якого стилю і образу. І якщо ви не дуже любите фасон «оверсайз», віддаєте перевагу чомусь більш класичному, звичному, м'якому і облягаючому, тоді сміливо вибирайте водолазки і гольфи з тонкого трикотажу. На відміну від светрів і об'ємних суконь, гольфи варто вибирати однотонні, не з нитки з вовною, а з бавовняної м'якої в'язки — такі можна надіти на голе тіло.

  1. Чоботи-ботфорти вище коліна

Що ви скажете про чоботи-ботфорти з халявою вище коліна? Що це вульгарно і некрасиво? Як би не так! Саме це і доводять нам дизайнери на модних показах осінь-зима-2020. Адже ботфорти можуть бути не тільки яскравими і епатажними, а стриманими і навіть строгими. Вибирайте на кожен день варіанти без підбору або на невисокому підборі, спокійних однотонних забарвлень, шкіряної або замшевої фактури. Поєднуйте ботфорти з лосінами і легінсами, короткими (або до коліна) сукнями та спідницями.

  1. Білий, нюд і camel — найпопулярніші кольори осені

Практично одноголосно дизайнери пропонують відмовитися від чорного кольору, а також від подібних темних і похмурих відтінків (темно-коричневий, сірий, графіт) восени-2020. Замість цього найпопулярнішими кольорами для осіннього сезону стали, як це не дивно, білосніжний, всі відтінки нюд, починаючи від молочного і закінчуючи бежевим, і колір camel. Вони універсальні і поєднуються з багатьма іншими відтінками спектру, навіть з найяскравішими. Носити їх пропонується як для базового, так і для верхнього одягу, а також аксесуарів. Чудово буде виглядати total look в якомусь з нюдових відтінків.

  1. Рукавички до ліктя з різних матеріалів

Якщо ви думаєте, що рукавички можна носити тільки взимку, то глибоко помиляєтеся. Сьогодні їх носять не тільки для захисту від холоду, а й в якості модного аксесуара. Вони прекрасно вписуються в будь-який стиль і образ, особливо моделі довжиною до ліктя. Для ділового look'а вибирайте рукавички з тонкої вовняної тканини, шкіряні або замшеві, для урочистого виходу — рукавички до ліктя з гіпюру та мережива, шовку, тонкого велюру, сатину і атласу. І навіть з джинсами і шкіряною курткою можна надіти рукавички з тонкої тканини або матеріалу під шкіру.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews