«З нагоди 30-річчя»: у Тернополі нагородили депутатів першого скликання

24.08.2020 14:43   Опубліковано : Анастасія Флейтута
Джерело: TeNews

Сьогодні, 24 серпня, в Українському домі «Перемога» відбулося нагородження депутатів першого скликання. Про це повідомляє Тернопільська міська рада.

Відтак, за внесок в утворення і розбудову української незалежної держави, становлення принципів демократів та розвиток місцевого самоврядування, Тернопільський клуб «Депутатів Тернопільської міської ради першого демократичного скликання» отримали відзнаки. 

«Тоді, у 1990 році, новообрані депутати приймали цілий ряд рішень, які змінили не лише місто, а усю Україну: в березні того ж року було прийнято рішення підняти синьо-жовтий прапор над Тернополем, визнано гімн «Ще не вмерла України…» таким, який визнається і виконується в Тернополі, почалось перейменування вулиць, демонтаж комуністичних меморіалів та пам’ятника Леніну на майдані Волі. Можна впевнено говорити, що з Тернополя почалась загибель «імперії зла»», - зазначив очільник Тернополя Сергій Надал.

До слова, під час урочистостей співали вокалісти колективу від Тернопільської «Просвіти» гурту «Пшеничне перевесло». 


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews