На Тернопільщині перевізники вимагають дозволити їм працювати в умовах карантину

08.09.2020 22:50   Опубліковано : Новини Тернопільщини
Джерело: TeNews

У Бережанах перевізники вимагають дозволити працювати в мовах карантину. З відповідно заявою ТДВ Бережаниавтотранс звернувся до міської, районної та обласної рад. Про це повідомив Василь Холод у спільноті «Підслухано в Бережанах».

За словами перевізників, із дев'яти місяців поточного року вони працювали лише п’ять. Згідно з правилами карантину на чотири місяці робота була зупинена. Наразі ж, більшість людей не можуть собі дозволити знову сидіти вдома без роботи.

«ТДВ Бережаниавтотранс звертається до міської, районної та обласної влади, а також до поліції з проханням вирішити питання надання дозволу на роботу на міському,приміських і міжміських маршрутах з дотриманням всіх епідемологічних вимог.Нашу роботу зупинено через введення в м.Бережани і Бережанському районі помаранчевої і в дальнішому червоної зон карантину.Не забирайте у людей право на працю і отримання засобів на життя, просимо підтримки жителів міста і району.депутатів міської та районної рад», – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, що Державна комісія з питань ТЕБ та НС віднесли до «червоної» зони карантину містах Тернопіль, Бережани, Чортків та у Бережанському, Бучацькому, Гусятинському, Монастирському, Теребовлянському, Тернопільському та Чортківському районах.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews