У Рівненському районі поліцейський офіцер громади оперативно викрив крадія телефону

10.09.2020 20:12   Опубліковано : Новини Рівненщини
Джерело: RvNews

На мобільний поліцейського Корнинської ОТГ зателефонував 53-річний рівнянин та повідомив, що невідома особа викрала його мобільний телефон, який той необачно залишив на лавці на території готельного комплексу, що на вулиці Рівненській в селі Колоденка.

Як пояснив потерпілий поліцейському, він всього на кілька хвилин відлучився у приміщення ресторану, а коли повернувся – телефону вже не було. Обстеживши прилеглу територію, опитавши можливих свідків та відстеживши камери відеоспостереження, правоохоронець упізнав зловмисника, яка проїжджав велосипедом та помітив «безгосподарську» річ.

Крадієм виявився 17-річний житель Колоденки. Навідавшись до його місця проживання, той вини не заперечував та видав працівникам поліції крадений телефон. Наразі він спілкується зі слідчими у рамках кримінального провадження, відкритого за частиною 1 статті 185 Кримінального кодексу України.

Як з’ясувалося, неповнолітній вже неодноразово потрапляв у поле зору правоохоронців: наразі проводиться досудове розслідування за фактом вчинення ним крадіжок, шахрайства та незаконного заволодіння мопедом.

Відділ комунікації поліції Рівненської області 


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews