«Ніякого святкування не було»: прокурор Тернопільщини прокоментував гучний скандал

15.09.2020 15:43   Опубліковано : Новини Тернопільщини
Джерело: TeNews

Новий прокурор Тернопільщини Микола Петришин, якого представили 14 вересня, прокоментував гучне застілля. Про це повідомляє інтернет-видання «Тернополяни».

За словами Миколи Петришина, за результатами перевірки було спростовано факт розпивання алкогольних напоїв у приміщенні обласної прокуратури.

«Щодо «святкувань», то такий сигнал дійсно мав місце і був перевірений Генеральною інспекцією Офісу Генерального прокурора. За результатами перевірки було встановлено відсутність будь-яких фактичних даних, які б вказували на розпивання алкогольних напоїв, будь-яких святкувань та взагалі перебування сторонніх осіб в робочий та позаробочий час в моєму особистому кабінеті. Відповідний акт складено та підписано учасниками, проводився він з відео- та аудіофіксацією. Генеральна інспекція з представниками підрозділу «К» працювали у моєму кабінеті з 16:00, тобто в робочий час. Зібраних ними даних було більш ніж достатньо для того, щоб зрозуміти, що ніякого святкування не було. Мене не одвідували, не пропонували «Драгер», бо в тому не було необхідності. Перевірки приміщення було достатньо, аби спростувати інформацію про святкування мого призначення», –пояснив Микола Петришин.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews