Рівненська художниця Валентина Шустова запрошує на виставку «Гості» (ФОТО)

24.09.2020 11:17   Опубліковано : Наталія Рівненська
Джерело: RvNews
У Рівному 23 вересня у рамках проєкту «Євро-Арт» для талановитих» презентували персональну виставку Валентини Шустової «ГОСТІ».
 
Основний мотив у творчості Валентини - це пошук прекрасного у нашому далеко не ідеальному світі. І хоча сюжети картин здебільшого реалістичні, та авторка сміливо експериментує з кольором і формою, тим самим більш ємко висловлює їх сутність, додаючи до них нові смисли і асоціації.
 
Тут і спокійні пейзажі, як своєрідне позбавлення від метушні – у них немає конкретних меж, а є тільки горизонт; тут і образи сильних та, водночас, ніжних жінок, яких об’єднують фольклорні мотиви та народні традиції – образ автентичної українки, що залишається поза часом; тут і трішки «наївна серія», яка наповнює нас почуттям дитинства, щирості і природності, коли ти повністю відкриваєшся світу, і здається, ніби світ відкривається тобі; тут і класичні натюрморти, і творчі експерименти художниці, а ще неймовірної краси вітражний розпис.
 
Виставка триватиме до 18 жовтня.
Галерея європейського живопису “Євро-Арт”: щодня з 11:00 до 19:00. 
 
null
 
 

null
 

null
 

null
 

null
 

null
 

null
 

null
 

null
 

null
 

null
 

null
 
 
null
 
 
 
 

null
 

null
 

Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews