На Тернопільщині не має жодного району в «зеленій» та «помаранчевій» зоні

26.09.2020 15:43   Опубліковано : Новини Тернопільщини
Джерело: TeNews

«Червоний» рівень епіднебезпеки встановили у містах Тернополі та Бережанах. Наразі в області немає жодного району, який належать до «жовтої» та «зеленої» зони. Про це повідомляє Тернопільська обласна державна адміністрація.

«"Червоний" рівень епідемічної небезпеки встановлюється у разі перевищення середнього по країні рівня захворюваності на COVID-19 на 100 тисяч осіб за 14 днів більш ніж у п'ять разів. У Бережанах цей показник перевищує норму і складає 6,6, а в Тернополі - 5,6. Ці показники надто серйозні. Ми бачимо, що пандемія набула великого розмаху і швидких темпів приросту. Враховуючи ситуацію, ми вводимо обмежувальні заходи», - додає головна санітарна лікарка Тернопільської області Оксана Чайчук.

Новий розподіл почне діяти з 00:00 годин 28 вересня 2020 року. Такі епідемічні рівні встановлюються на 14 днів.

До слова, станом на сьогодні на Тернопільщині лабораторно підтвердили 12575 випадки COVID-19, з них 150 летальних (1 випадок житель сусідньої області). Видужало 6408 осіб.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews