Виїхав на зустрічну смугу та протаранив «ВАЗ» - у Рівному встановлюють обставини ДТП

30.09.2020 10:12   Опубліковано : Новини Рівненщини
Джерело: RvNews
У Рівному рятувальники деблокували водія з понівеченого автомобіля внаслідок ДТП.
 
29 вересня о 09:15 на спецлінію "101" надійшло повідомлення про ДТП за участю двох легкових автомобілів ВАЗ 2115 та Kia Rio в місті Рівне по вулиці Тиннівській на об'їздній.
 
На місце виклику було направлено чергове відділення бійців пожежно-рятувальної частини на спецавтомобілі САРМ-С та співробітників оперативно-координаційного центру ГУ ДСНС області.
 
На місці пригоди рятувальники деблокували з понівеченого автомобіля ВАЗ 2115 травмованого водія.
Обох водіїв каретою швидкої медичної допомоги доставлено до лікарні. Їх стан наразі оцінюють лікарі.
Рятувальники з метою недопущення загорання машин відключили клеми акамуляторних батарей в транспортних засобах.
 
На місці події працювали також екіпажі патрульної поліції та бригади швидкої допомоги.
Усі обставини даної пригоди встановлює поліція.
 
Поліцейські встановили, що 20-річний водій «КІА Optima», житель Здолбунова, не врахував дорожню обстановку та допустив виїзд на смугу зустрічного руху, де зіткнувся із легковиком «ВАЗ 21154» під керуванням 55-річного квасилівчанина.

Унаслідок зіткнення травми отримав водій та пасажир ВАЗівки. 55-річного жителя Квасилова доставили до лікарні із підозрою на перелом ніг,  а 62-річного пасажира, жителя Зарічненського району — із політравмою. Обох потерпілих госпіталізували.

За результатами огляду на стан сп’яніння за допомогою алкотестера «Драгер» кермувальник «КІА Optima» був тверезий. Втім, у нього відібрані біологічні зразки.

Слідчі Рівненського відділу поліції розпочали досудове розслідування за фактом порушення правил безпеки дорожнього руху за частиною 1 статті 286 Кримінального кодексу України.

Транспортні засоби доставлені на спецмайданчик.

За матеріалами ГУ ДСНС, ГУ НП

Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews