У місті Дубно нетверезий водій збив нетверезого пішохода

13.10.2020 10:09   Опубліковано : Новини Рівненщини
Джерело: RvNews

Автопригода сталася восьмого жовтня близько опівночі. Водій після скоєння ДТП із місця події зник, однак втекти йому завадили небайдужі громадяни. 

Слідчо-оперативна група Дубенського відділу поліції встановила, що 28-річний дубенчанин, керуючи автомобілем «Mercedes-Benz», на вулиці Замковій в райцентрі допустив наїзд на 52-річного місцевого жителя, який перетинав проїзну частину поза межами пішохідного переходу.

Після скоєного водій із місця пригоди зник, однак на іншій вулиці — Нечая, зупинити його вдалося свідкам автопригоди. 

Внаслідок ДТП пішохода доставили до лікарні. Його із запахом алкоголю, закритою черепно-мозковою травмою, забоями та осадненнями госпіталізували до реанімації. Кермувальник  буса пояснив, що втік, бо був у шоковому стані. До того ж, медичний огляд на стан сп’яніння, як і освідування за допомогою алкотестера «Драгер» показало, що водій був нетверезий — 2,33 проміле.  

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху слідчі розпочали досудове розслідування за частиною 1 статті 286 Кримінального Кодексу України.

Транспортний засіб із механічними пошкодженнями вилучений та поміщений на спецмайданчик.

Відділ комунікації поліції Рівненської області

 


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews