Тернопільського редактора та краєзнавця нагородили орденом князя Костянтина Острозького

15.10.2020 22:43   Опубліковано : Новини Тернопільщини
Джерело: TeNews

Головний редактор газети «Свобода», краєзнавець та дослідник української історії Віктор Уніят нагороджений орденом князя Костянтина Острозького. Через карантин церемонія вручення нагороди відбулася в режимі онлайн.

«Він відомий у нашому краї і як науковий редактор, один із творців перших в історії незалежності України 4-томного енциклопедичного видання «Тернопільський Енциклопедичний Словник» та 3-томника – «Тернопільщина: Історія міст і сіл» тож вважаємо, що він цілком заслуговує на найвищу відзнаку», - зазначив доктор економічних наук, дійсний член Міжнародної академії економічних наук, президент Академії соціального управління Богдан Андрушків.

До слова, Віктор Уніят є автор та співавтор 17 книг, у тому числі: про Симона Петлюру, Степана Бандеру, Ярославу і Славу Стецьків, Никифора Гірняка, «Історичні силуети. „Тернові долі“ Олега Цетнарського», «Віра і воля» (про останній бій УПА) та інших.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews