У Чернівцях у ДТП потрапив американець: чоловік в реанімації

17.10.2020 17:32   Опубліковано : Буковинський Новинар
Джерело: Молодий буковинець

В ніч з 16 на 17 жовтня по вулиці Руській трапилася аварія, в результаті якої політравми отримав 32-річний американець. Наразі чоловік перебуває в реанімації.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області.

На місці події слідчо-оперативна група Чернівецького відділу поліції встановила, що 31-річний водій автомобіля "Mazda", рухаючись вулицею Руською, не впорався з керуванням та допустив зіткнення з електроопорою. У цей час цією ж дорогою рухався автомобіль "Volkswagen", водій якого не помітив попереду транспортний засіб, що потрапив в аварію, та в’їхав у нього.

У результаті зіткнення травми різного ступеня важкості отримав 32-річний іноземець, пасажир автомобіля "Mazda". Медики доправили чоловіка в реанімаційне відділення Лікарні швидкої медичної допомоги.

У Чернівцях у ДТП потрапив американець: чоловік в реанімації

Результати медичного освідування засвідчили, що водій автомобіля "Mazda" перебував у стані алкогольного сп’яніння.

37-річний водій іншого транспортного засобу відмовився від освідування на визначення вмісту алкоголю в крові.

Слідчі Чернівецького відділу поліції внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.


Читайте більше на CvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Молодий буковинець