«Відкритий ринок»: тернопільський проєкт здобув перемогу у Європейському конкурсі

17.10.2020 21:43   Опубліковано : Новини Тернопільщини
Джерело: TeNews

Тернопільський проєкт «Відкритий ринок» здобув перемогу у номінації «Підприємництво» «Конкурсу найкращих практик». Конкурс відбувся у Любліні, у межах Конгресу з транскордонного співробітництва. Про це повідомляє Тернопіль 1.

Як зазначив керівник проєкту Максим Черкашин, основною тематикою проєкту був коронавірус. Основним завданням стало допомогти підприємцям, громадським організаціям, або громаді у час пандемії.

Для того, щоб вирішити поставлені перед собою цілі, був розроблений онлайн майданчик, на якому виробники сільгосппродукції та її потенційні споживачі змогли зустрітись без посередників та допомогти один одному у час карантину.

«Перемога в номінації “Кращі практики” означає, що цю практику будуть рекомендувати для інших міст та різних країн Європи. Додає, Тернопіль показав, що ми не просто містечко, ми той муніципалітет, який здатен продукувати рішення, які можуть перемагати, до прикладу, міста Франції чи Польщі», - каже Максим Черкашен.

Наразі, на платформі «Відкритий ринок» зареєструвалися близько 450 користувачів. Це підприємці і покупці зі всієї України

До слова, проєкт «Відкритий ринок» реалізувала ГО «Освітньо-аналітичний центр розвитку громад» у партнерстві з Асоціацією міст України.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews