У Чорткові придбали комунальної техніки на 11,9 млн грн

24.10.2020 23:43   Опубліковано : Новини Тернопільщини
Джерело: TeNews

У Чорткові за п’ять років закупили більш як 20 одиниць техніки для комунальних підприємств. На закупівлю витратили 11,9 млн грн. Про це повідомляє Чортківська міська рада.

Як зазначає мер міста Володимир Шматько, надалі планується закупити ще кілька одиниць техніки для комунальних підприємств.

«Ми планомірно оновлюємо матеріальну базу всіх наших комунальних підприємств: «Благоустрою», «Паркового культурно-спортивного комплексу», «Ритуальної служби», «Комбінату комунальних підприємств», «Чортківського водоканалу», «Чортків-дім» та ін. Ця техніка суттєво покращує якість та швидкість роботи працівників комунальних підприємств. Для прикладу, всі ремонтні роботи із водопровідними мережами колектив водоканалу робить власними силами, не витрачаючи кошти на оренду техніки. На досягнутому точно не варто зупинятись. Чортківська громада велика, робота чимало, тож без спеціалізованої техніки зараз нікуди», – прокоментував Володимир Шматько.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews