Ексшоумен з Тернополя Сергій Притула не збирається кидати політику

02.11.2020 20:37   Опубліковано : Новини Тернопільщини
Джерело: TeNews

Колишній кандидат на посаду мера Києва Сергій Притула прокоментував результати виборові. Ексшоумен зазначив, що, попри свій програш у перегонах за крісло очільника столиці, він не збирається покидати політику. Про це пише «Українська правда».

За словами Сергія Притули, він обов’язково балотуватиметься до Верховної Ради на наступних парламентських виборах в Україні. Однак зараз представник партії починатимуть працювати на перспективу.

«Я дуже хочу уникнути тих помилок, яких допустила партія після минулої парламентської кампанії. Бачу в цьому найголовніше завдання – це збереження того активу, який у нас зараз є. Хочу, щоб ці люди були вмотивовані й у нас є глобальне завдання – це нарізати задачі, щоб люди перебували в тонусі, незалежно від того, зайшли вони в місцеві ради чи ні», – поділився Притула.

Нагадаємо, що за результатами Сергію Притулу підтримали 8,3 % виборців. Натомість Віталій Кличко здобув – 47,8%, а Олександр Попов – 8,6%.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews