У Рокитному мотоцикл врізався у ВАЗ

Сталася ДТП вчора, 9 листопада, вдень. Постраждали водій та пасажир мотоцикла - їх обох госпіталізували.

Повідомлення від медиків про травмованих двох жителів села Рокитне в автопригоді на вулиці Міцкевича у райцентрі до поліції надійшло вчора, дев’ятого  листопада, о пів на першу дня.

Поліцейські на місці події встановили, що 41-річний місцевий житель, водій «ВАЗ-2101» заїжджав на подвір’я власного господарства заднім ходом, як у його авто врізався мотоцикліст.

Унаслідок зіткнення до лікарні доставили водія та пасажира двоколісного транспортного засобу. У 15-річного мотоцикліста діагностували перелом пальця ноги, а у 16-річного односельця — політравму. Обох госпіталізували.

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху слідчі Рокитнівського відділення поліції  внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 286 Кримінального кодексу України. У рамках кримінального провадження встановлюються усі обставини дорожньо-транспортної пригоди.

Водій автомобіля за результатами огляду на алкотестері був тверезий.

Крім того, неповнолітній мотоцикліст не мав права керувати транспортним засобом і разом із пасажиром були без захисних шоломів.

Мотоцикл «Lifan» та автомобіль доставлені на територію відділення поліції.

null
null

За матеріалами Відділу комунікації поліції Рівненської області


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Відділ комунікації поліції Рівненської області