Пасажир, який потрапив у ДТП у Рокитному, помер у реанімації

Реанімаційні заходи були вжиті вчасно, але врятувати 16-річного юнака з Рокитного не вдалося.

Попри вжиті реанімаційні заходи життя 16-річного жителя села Рокитне медикам врятувати не вдалося. Отримані внаслідок дорожньо-транспортної пригоди травми виявилися несумісні із життям — учора, 10 листопада, потерпілий помер.

Нагадаємо, що повідомлення про автопригоду у селищі Рокитне на вулиці Міцкевича надійшло до поліції дев’ятого листопада, о пів на першу дня.

Поліцейські на місці події встановили, що 41-річний місцевий житель, водій «ВАЗ-2101», заїжджав на подвір’я власного господарства заднім ходом, як в авто врізався мотоцикліст.

Унаслідок зіткнення до лікарні доставили водія та пасажира двоколісного транспортного засобу. У 15-річного мотоцикліста діагностували перелом — після надання медичної допомоги його відпустили. 16-річний односелець від отриманих травм помер у реанімаційному відділенні наступного дня.

Правову кваліфікацію кримінального провадження, розпочатого за частиною 1 статті 286 Кримінального кодексу України, змінено на частину 2 цієї ж статті — порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого. Досудове розслідування здійснюватимуть слідчі слідчого управління.

За матеріалами Відділу комунікації поліції Рівненської області


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Відділ комунікації поліції Рівненської області