Диверсант, який намагався підірвати один з об’єктів «Рівнеоблводоканалу», лишатиметься за ґратами

13.11.2020 10:13   Опубліковано : Новини Рівненщини
Джерело: RvNews

Диверсанту, який намагався підірвати об’єкт водозабору, продовжили дію запобіжного заходу. Злочинець чекатиме вироку за ґратами.

Рівненською обласною прокуратурою здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за підозрою жителя Одеської області у вчиненні державної зради та закінченого замаху на диверсію, тобто злочинів, передбачених ч. 1 ст. 111, ч. 2 ст. 15 ст. 113 КК України.

Враховуючи необхідність у проведенні значного обсягу слідчих та процесуальних дій, 10.11.2020 Рівненським міським судом вказаній особі продовжено дію запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою на 60 діб з правом внесення застави у розмірі 1 мільйон 51 тисяча гривень.

Як ми вже повідомляли раніше, чоловік у травні 2020 року, з власної ініціативи вийшов на осіб, які представились працівниками ФСБ Росії, та за їх завданням збирав і передавав спецслужбам країни-агресора детальну інформацію про один з військових об'єктів на території Одеської області. Також, за завданням своїх кураторів, 12 вересня 2020 року чоловік, шляхом підриву, намагався знищити один з об’єктів «Рівнеоблводоканалу», де і був затриманий.

Пресслужба Рівненської обласної прокуратури


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews