Тернопільщина: Скориківська ОТГ отримала 120 га землі

20.11.2020 17:43   Опубліковано : Новини Тернопільщини
Джерело: TeNews

Скориківській об’єднаній територіальній громаді передали 24 земельних ділянок площею понад 120 га сільськогосподарського призначення державної власності у комунальну власність. Про це повідомляє Тернопільська обласна державана адміністрація

«Сьогодні ми маємо результат найбільш успішної реформи децентралізація, до якої ми йшли довгі роки. Ми вже бачимо результати реформи. Коли розпорядником землі є безпосередня та територіальна громада, яка знаходиться на даній ділянці. Тому сьогодні хочу побажати успіху Скориківській ОТГ. Розпоряджайтеся цією землею раціонально, щоб громада мала ресурсу для подальшого і свого перспективного розвитку», - каже перший заступника голови обласної державної адміністрації Ігор Дем'янчук.

Як додав в.о. начальника Головного управління Держгеокадастру у Тернопільській області Ігор Луцик, завдяки реалізованим ініціативам уряду громадяни мають змогу написати заяву про надання землі у своїй об’єднаній територіальній громаді

До процесу передачі земельних ділянок сільськогосподарського призначення державної власності у комунальну власність на території Тернопільської області включено 55 ОТГ в межах 3 новостворених адміністративних районів області.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews