Працівники Рівненської поліції конфіскували близько 200 літрів фальшивого алкоголю

У Рівному поліція провела перевірку обігу алкоголю, під час якої було перевірено понад сотню закладів та складено понад 20 адмінпротоколів. Вилучений алкоголь уже утилізовано.

Працівники превенції Рівненського відділу поліції перевірили 106 суб’єктів господарювання та склали 24 адміністративних протоколи про адміністративні правопорушення.

Профілактичне відпрацювання міста у протидії незаконному обігу алкогольних напоїв провели впродовж 18 та 19 листопада. Поліцейські перевірили 106 торгових закладів, що реалізовують алкогольні напої, та виявили п’ятьох рівнян, які займалися самогоноварінням та продажем спиртного.

За результатами рейдів правоохоронці виявили та задокументували 24 правопорушення: за ч.1 ст. 156 КУпАП – 11, ч.2 ст. 156 КУпАП – 3, ч.3 ст. 156 КУпАП – 2, ст. 164 КУпАП – 2, ст. 176 КУпАП – 5, ст. 177 КУпАП – 1.

Із незаконного обігу поліцейські вилучили та утилізували 201,5 літрів алкогольних напоїв, зокрема 146 літрів горілки невідомого походження та 26 літрів самогонки й інших напоїв домашнього виготовлення.

Крім того, під час перевірок правоохоронці проводили роз’яснювальну роботу та наголошували працівникам торгових закладів на забороні продажу алкоголю неповнолітнім. 

За матеріалами Відділу комунікації поліції Рівненської області


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Відділ комунікації поліції Рівненської області