Рівненські правоохоронці знайшли неповнолітню, яка відпочивала у компанії дорослого чоловіка

Бабуся звернулася до поліції, оскільки її онука відповідала на дзвінки. 37-річний рівнянин та неповнолітня дівчина були напідпитку на момент прибуття до відділу.

До поліції вчора, 30 листопада, близько 9:30 повідомила бабуся, що її 16-річна онука не прийшла додому ночувати, а телефонну слухавку дівчина не піднімає.

Пошуки неповнолітньої негайно розпочали працівники карного розшуку, ювенальної превенції Рівненського відділу поліції та обласного управління, а також були орієнтовані екіпажі патрульної поліції. 

Приблизно через 30 хвилин рівненські оперативники виявили схожу за описом дівчину на вулиці Дворецькій в обласному центрі. Вона була разом із 37-річним чоловіком, жителем Рівного.

Обох доставили до відділу поліції, куди запросили і бабусю, яка наразі опікується неповнолітньою, оскільки мама за кордоном. І дівчина, і чоловік перебували напідпитку. Неповнолітня пояснила поліцейським, що відпочивала із друзями, тому не чула дзвінка. 

Відносно 37-річного рівнянина поліцейські винесли постанову за перебування у стані алкогольного сп’яніння у громадському місці та за доведення неповнолітньої до стану сп’яніння.

Постанову за частиною 1 статті 178 КУпАП винесли також і 16-річній рівнянці.

Із бабусею та неповнолітньою, яка зі слів вчителів навчається добре,  правоохоронці провели профілактичну бесіду.

За матеріалами Відділу комунікації поліції Рівненської області


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Відділ комунікації поліції Рівненської області