У Росії заочно арештували військовослужбовця з Тернопільщини

12.12.2020 20:43   Опубліковано : Новини Тернопільщини
Джерело: TeNews

У Москві суд санкціонував заочний арешт українського військового Віталія Марківа у справі про вбивство, за якою він був виправданий судом в Італії. Про це повідомляє Українська правда.

Очільник МВС України Арсен Аваков відреагував на заочний арешт військовослужбовця з Тернопільщини. За його словами, путінський режим фактично визнав свою участь у спробі фальсифікації справи Нацгвардійця Віталія Марківа.

«А коли не вдалося – розпочинає неприховане власне переслідування! Як то кажуть у Росії: "На воре и шапка горит!" Україна ніколи не залишить свого солдата!», - написав Аваков у Твіттері.

Нагадаємо, у 2019 році суд присяжних міста Павія засудив Марківа до 24 років позбавлення волі за співучасть в убивстві Роккеллі та Миронова. Цьогоріч апеляційний суд Мілана зняв усі звинувачення з Віталія Марківа і звільнив його з ув'язнення.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews