У Рівному затримали підозрюваного у вбивстві підприємця

22.12.2020 02:24   Опубліковано : Новини Рівненщини
Джерело: RvNews

Едуард Патіс, відомий рівненський підприємець, помер від поранення у груди. За «гарячими» слідами затримали особу, підозрювану у причетності до умисного вбивства.

У понеділок, 21 грудня, близько 21 години на вулиці Льонокомбінатівській в обласному центрі конфлікт між двома чоловіками закінчився стріляниною. Один із них - відомий в місті підприємець загинув на місці внаслідок поранення у груди. 

У результаті поведених першочергових слідчих дій та розшукових заходів поліцейські за «гарячими» слідами затримали особу, причетну до умисного вбивства. Ним виявився 31-річний житель Рівненського району. В порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України його помістили до ізолятора тимчасового тримання.

За правовою кваліфікацією частини 1 статті 115 Кримінального кодексу України вирішується питання про внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

Відділ комунікації поліції Рівненської області

 


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews