5 перемог у 5 іграх: тернопільський флорбольний клуб розгромив суперників у другому турі Чемпіонату України

27.12.2020 19:56   Опубліковано : Новини Тернопільщини
Джерело: TeNews

5 ігор за два дні і 5 перемог – таким був другий тур Другої ліги Чемпіонату України з флорболу для тернопільського клубу “Вікторія”. Цього сезону команда вперше виступає на чемпіонаті України серед дорослих. Головна мета – підвищитися у класі. Повідомляє Тернопіль1.

Для того, що вийти у Першу лігу, треба зайняти перше місце у групі із восьми команд, а відтак, перемогти в усіх матчах. Для клубу “Вікторія”, упевнений тренер і гравець Михайло Королик, це більш ніж можливо.

Переконані у цьому і юні гравці. Другий тур змагань проходив в Ужгороді. Хлопці хоча і стомлені, та результатом виїзду задоволені.

Однією із особливостей команди є те, що тут  різні гравці. Є молоді, але які вже встигли пограти на різних міжнародних змаганнях, а є і старші новачки. На дорослому рівні дозволено заявляти гравців від 14 років і далі без обмежень, зауважує тренер. Наймолодшому гравцю “Вікторії” за дозволом федерації – 13 років, а найстаршому – 63.

У флорбольного клубу “Вікторія” все ще попереду. Навесні команду чекає вирішальний третій тур Другої ліги Чемпіонату України. Тренер і гравці переконані, мають усі шанси проходити суперників і виходити у першу лігу. А наразі серед дорослих – перерва, під час якої, каже Михайло, ще треба багато над чим попрацювати, аби грати краще.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews