Тернопільські учні отримали новорічний пакунок від матері Скрябіна

30.12.2020 21:53   Опубліковано : Новини Тернопільщини
Джерело: TeNews

Учні однієї зі шкіл Тернополя отримали новорічні дзвіночки від матері покійного співака Андрія Кузьменка. Зробила такі передноворічні прикраси Ольга Кузьменко на прохання педагогічного колективу.

Як зазначає директор Тернопільської загальноосвітньої школи № 6 імені Назарія Яремчука Олександр Остапчук, жінка виготовляє оригінальні дзвіночки, на яких зображує зображений нотний стан і перші рядки пісень, які виконував її син.

«Народилася ідея зібрати дзвіночки з рядками пісень Кузьми і попросити Ольгу Михайлівну виготовити дзвіночки з першими рядками пісень, які виконував Назарій Яремчук. І сьогодні ми отримали першу бандероль з дзвіночками. Окрім пісенних дзвіночків є ще серія дзвіночків-ангелочків. Чарівний вигляд!», - пише Олександр Остапчук.

Діти уже розпакували перші бандеролі із новорічними дзвіночками. Також, як додає директор школи, разом із подарунком Ольга Кузьменко передала ще буклети з 50-ма відомими афоризмами сина.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews