Гранати під дверима матері антикорупційного активіста: розпочато кримінальне провадження

04.01.2021 08:46   Опубліковано : Новини Рівненщини
Джерело: RvNews

 

За процесуального керівництва Рівненської обласної прокуратури здійснюється досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактами погрози вбивством та хуліганства (ч.1 ст.129, ч.4 ст. 296 КК України).

За даними слідства, ввечері 30 грудня 2020 року в м.Рівне біля дверей квартири, де мешкає мати громадського діяча в сфері боротьби з корупцією, виявлено 2 предмети, схожі на гранати та пластикову коробку, перемотані скотчем.

Мешканців під`їзду зазначеного будинку було евакуйовано, на місці працювала вибухотехнічна група. За попередніми даними, в корпусах гранат - вибухівки не виявлено.

Наразі слідчі дії по встановленню осіб, причетних до вчинення кримінальних правопорушень, тривають.  Призначені вибухово-технічна та молекулярно-генетична експертизи.

Досудове розслідування в кримінальному провадженні, яке здійснює Головне управління Національної поліції в Рівненській області, взято на контроль керівництва Рівненської обласної прокуратури та Офісу Генерального прокурора.

Пресслужба  Рівненської обласної прокуратури


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews