Який автомобільний зарядний пристрій вибрати?

13.01.2021 15:19   Опубліковано : Новини Тернопільщини
Джерело: TeNews

Подорож — це дія, яка супроводжується не тільки проходженням з пункту А в пункт Б. Часто пасажирам під час тривалої поїздки доводиться працювати і вони використовують ноутбук. Телефон теж не простоює. Запущена навігаційна програма і GPS направляють водія до місця призначення. Однак електронні пристрої швидко розряджаються в результаті інтенсивного використання, тому автомобільна зарядка — це необхідність. Вибрати підходящий варіант АЗП можна в цьому каталозі https://www.aks.ua/uk/catalog/zaryadnye-ustroistva/vhodnoe-podk/avtomobilnoe-azu.

Простота підключення і зручність використання

Автомобільний зарядний пристрій підключається до гнізда прикурювача, і, що важливо, більшість сучасних адаптерів можуть працювати як в режимі 12В, так і 24В. Залежно від моделі та потужності, зарядки дозволяють підключати ноутбуки, телефони та іншу мобільну техніку. Давайте обговоримо конкретні моделі.

Remax Aliens Car Charger 3USB 4.4A

Це ідеальний зарядний пристрій, коли ви подорожуєте з декількома пасажирами в машині і жоден з них не хоче відмовлятися від використання телефону. Ця модель має три USB-входи по 7 Вт, що дозволить зарядити обладнання за кілька десятків хвилин. Кожен порт повністю незалежний від інших, тому ми можемо легко підключити 3 телефони одночасно і зарядити їх всією максимальною потужністю.

Ще одна перевага Remax Aliens, крім швидкої зарядки — це дизайн. Мінімалістичний зарядний пристрій відмінно виглядає в будь-якому автомобілі. Сучасний продуманий дизайн і надзвичайно зручне підсвічування роз'ємів роблять блок живлення естетичним і дуже зручним пристроєм. Цей зарядний сумісний з гніздами прикурювача 12 В і 24 В, тому він також ідеально підходить для вантажівок і кемперів.

Xiaomi ZMi Car Charger

Автомобільний зарядний пристрій з підтримкою USB Quick Charge 3.0, яке дозволяє заряджати найсучасніші пристрої на високій швидкості. Цей стандарт застосовується, зокрема, в останніх моделях iPhone, Samsung, Xiaomi тощо. Ця технологія широко використовується в більшості сучасних пристроїв і, схоже, ще на довгий час залишиться затребуваним стандартом. Як і у випадку з попередньою моделлю, існує можливість підключення до розеток як 12В, так і 24В.

Автомобільні перетворювачі

Перетворювач — це пристрій, що перетворює постійний струм від автомобільного акумулятора в змінний струм 220 В. Це дозволяє підключати мережеві зарядні блоки живлення, які використовуються в побуті. Це особливо корисне рішення для професійних водіїв і тих людей, які люблять час від часу виїжджати на автомобілі за місто.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews