У Тернополі перевірили законність будівництва багатоповерхівки на «Дружбі»

13.01.2021 17:43   Опубліковано : Новини Тернопільщини
Джерело: TeNews

У Тернополі комісія провела перевірку щодо здійснення будівництва 8-ми квартирного житлового будинку на вул. Михалевича, 14. У результаті чого виявили, відсутність проєктної документації та його експертизи.

Як зазначають в Тернопільській міській раді, під час експлуатації об'єкт може спричинити негативні наслідки правам та інтересам громадян (власникам квартир).

«Відповідно до листа-відповіді від ДП «Проєктний інститут «Тернопільський промбудпроект державного публічного акціонерного товариства «Будівельна компанія «Укрбуд»,, договір на розробку проєктно-кошторисної документації на об'єкт «Будівництво 8-ми квартирного житлового будинку; Тернопільська обл., м. Тернопіль, вул. Михалевича, 14» на фірмі не зареєстровано, відповідно, документація на зазначений об’єкт не розроблялась та замовнику не передавалась. Враховуючи вищенаведене, в декларації про початок виконання будівельних робіт на об'єкті виявлено недостовірні дані», - йдеться у повідомленні.

У результаті перевірок відділом ДАБК підготовлено та подано у Тернопільський окружний адміністративний суд позовну заяву до гр. Малярик Н.Б. та гр. Волянюк М.В. про припинення права на виконання будівельних робіт за адресою вул. Михайлевича, 14. м.Тернопіль.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews