Проголосували замість інших осіб: на Тернопільщині судять членів виборчої комісії

15.01.2021 22:43   Опубліковано : Новини Тернопільщини
Джерело: TeNews

На Тернопільщині завершили розслідування щодо членів виборчої комісії, які отримала під час місцевих виборів чужі бюлетені та незаконно проголосувала замість інших осіб.

Як зазначають в Тернопільські обласній прокуратурі, у с. Ласківці Теребовлянського району одна із представниць виборчої комісії незаконно отримала 4 виборчі бюлетені для голосування у виборах Теребовлянського міського голови. Жінка взяла бюлетені й проголосувала замість виборців. Самі ж жителі села, замість яких проголосували, на час проведення виборів не перебували за місцем свого проживання. Деякі знаходилися у лікарні, а інші – за межами області.

Представниці виборчої комісії загрожує покарання у виді позбавлення волі на строк від п’яти до семи років з позбавленням права обіймати певні посади або займатися певною діяльністю на строк п’ять років.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews