У будинках Тернополя встановлюють індивідуально-теплові пункти

16.01.2021 21:43   Опубліковано : Новини Тернопільщини
Джерело: TeNews

У багатоквартирних житлових будинках Тернополя продовжують облаштовувати індивідуально-теплові пункти. Так жителі будинків можуть отримувати цілодобову гарячу воду та теплопостачання. Про це повідомляє Тернопільська міська рада.

За словами мера міста Сергія Надала, встановлюються такі пункти за фінансування Світового банку та Європейського банку реконструкції та розвитку (ЄБРР). Також індивідуально-теплові пункти обладнані лічильниками тепла, а це означає, що мешканці платитимуть лише за фактично спожите тепло.

«Влаштування ІТП у багатоповерхівках є сучасною альтернативою системі індивідуального опалення, що дає змогу в автоматичному режимі здійснювати контроль над подачею тепла у кожну квартиру в будинку. Іншими словами, якщо на вулиці тепло, то у квартири подається менше тепла, якщо холодно – більше», - каже Сергій Надал.

Наразі у близько 200 багатоповерхових житлових будинках міста встановили індивідуально-теплові пункти. Надалі встановлення ІТП заплановане ще у понад 680 будинках.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews