Рівненську кондукторку, яка вигнала дитину в мороз, відсторонили від роботи

22.01.2021 16:12   Опубліковано : Новини Рівненщини
Джерело: radiotrek.rv.ua/

Кондукторку, працівницю КП «Рівнеавтоелектротранс», яка в мороз вигнала з тролейбуса дитину, відсторонили від роботи. Дитина дала їй дві гривні, вони трішки були надірвані.

Про це повідомила пресслужба Рівненської міської ради.

Нагадаємо, інцидент стався у суботу, 16 січня, у Рівному близько 17 години. Очевидці повідомили, що кондукторка тролейбуса, що їхав за маршрутом № 9, виставила 13-річну дівчинку з громадського транспорту.

Пасажири тролейбуса ніяк не відреагували на цю конфліктну ситуацію і не допомогли дівчинці.

У кондукторки беруть письмові пояснення щодо ситуації. Її відсторонили від роботи, пояснює директор КП «Рівнеавтоелектротранс» Валентин Ткачук:

«Зараз ситуація дійсно важка і кондуктори працюють в режимі постійного стресу, що підсилюється умовами пандемії. Ми розуміємо, що на кінцевій зупинці тролейбуса, коли до кондуктора звернулися батьки, жінка повинна була тактовно пояснити, чому так сталося, але вона цього не зробила. Наразі кондукторка відсторонена від роботи, а далі, після пояснень буде прийнято рішення щодо її покарання чи звільнення».

Валентин Ткачук особисто поспілкувався з родичами дівчинки, пояснив ситуацію та перепросив.

Як відомо, причиною стало те, що дитина намагалась розрахуватися за проїзд надірваними грошима.

«Дитина дала їй дві гривні, вони трішки були надірвані. Кондукторка почала вимагати, щоб дитина оплатила проїзд через Приват24. Але в дитини сів телефон, а їхні термінали не працюють. 13-річна дитина мусила йти пішки в мороз від зупинки Богдана Хмельницького до Автотранспортного технікуму», – розповіла мама дитини.

 

В цей час на дворі температура повітря була близько 20 градусів морозу.

Батько дівчинки вирішив ввечері під'їхати на кінцеву троллейбусу, щоб запитати кондуктора, чому вона поводить себе таким чином.

«Я хотіла сфотографувати її бейджик, щоб знати на кого писати заяву, вона накинулася на мене і почала бити, тоді чоловік викликав поліцію. Правоохоронці приїхали, розповіли, як написати заяву і куди звернутися», - описала ситуацію мама дівчинки.

Батько і мати дитини написали скаргу на поведінку кондуктора у відповідні органи.

Джерело: https://radiotrek.rv.ua/ 


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: radiotrek.rv.ua/