В Києві в урядовому кварталі затримали чоловіка з пістолетом та ножем

Зброю вилучено та направлено на експертизу.

24.01.2021 10:30   Опубліковано : Новини Тернопільщини
Джерело: lb.ua

В урядовому кварталі Києва правоохоронці затримали чоловіка зі зброєю.

Про це повідомила столична поліція.

"Під час несення служби по охороні громадського порядку співробітники полку поліції особливого призначення № 2 помітили автомобіль «Шкода», який заїхав на охоронювану територію. Працівники поліції вирішили перевірити транспортний засіб, водієм якого виявився 48-річний уродженець Миколаївської області. Під час перевірки чоловік зізнався правоохоронцям про наявність в автівці зброї, проте дозвільні документи на неї він не пред’явив. На місце події виїхала слідчо-оперативна група", - йдеться у повідомленні.

У салоні автівки правоохоронці виявили предмет схожий на бойовий пістолет та набої до нього, а також ніж.

Чоловіка затримано у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу. Наразі правоохоронці з’ясовують походження вилучених у нього предметів.

Розпочато кримінальні провадження за ч. 1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу. Санкція статті передбачає до семи років позбавлення волі.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: lb.ua