На Тернопільщині люди продовжують мітингувати та вимагати справедливих тарифів

25.01.2021 18:05   Опубліковано : Новини Тернопільщини
Джерело: TeNews

Сьогодні, 25 січня, у місту Монастириська люди добивалися справедливих цін на водопостачання та водовідведення. Відтак з плакатами мешканці прийшли під стіни адмінбудівлі ОТГ. Про це повідомляє Степан Бориславський.

Пікетувальники висловлювали своє незадоволення щодо підвищення тарифів на комунальні послуги. Зокрема люди обурювалися великою різницею в тарифі на воду.

«До присутніх на цю акцію ніхто не вийшов із влади - керівників ОТГ. Я особисто будучи в приміщенні під час мітингу бачив керівника Монастириського ОТГ - Андрія Старуха та його заступника - Андрія Гладиша, як виходили в коридор із колишньої приймальні Монастириської районної ради. Чому вони проігнорували цю акцію? На кого вже тоді надіятись жителям громади, як керівник Монастириського ОТГ», - йдеться у повідомленні.

У результаті пікету люди написали заяву голові Монастириського ОТГ Андрію Старуху. Також мешканці закликали депутатів підтримати їхні вимоги на черговій сесії.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews