У Рівному поліція спіймала чоловіка, якого підозрюють у вбивстві рівнянина, який врятував чотири життя

30.01.2021 15:05   Опубліковано : Рівненський Новинар
Джерело: ОГО

У Рівному правоохоронці відшукали підозрюваного у вбивстві 39-річного чоловіка Назара Тополюка.

Про це повідомили у відділі комунікацій поліції Рівненської області.

Нагадаємо, 16 грудня у Рівному біля центральної міської лікарні було знайдено чоловіка без свідомості та з травмою голови. Постраждалого впізнала його сестра. Наступного дня чоловік помер, а його родина погодилась на трансплантацію його органів.

У результаті проведеного комплексу слідчих дій та розшукових заходів працівники карного розшуку та слідчі Рівненського районного управління поліції встановили, що до злочину може бути причетний 48-річний громадянин сусідньої держави. Підозрюваний у вбивстві близько 20 років проживає у Рівному з сім’єю.

Слідчі зібрали достатньо доказів у справі та 29 грудня повідомили зловмиснику про підозру у вчиненні вбивства з необережності за частиною 1 статті 119 КК України. Втім, вручили повідомлення цивільній дружині, а чоловіка оголосили у розшук.

Оперативники викрили його 27 січня на вулиці Соборній в обласному центрі, коли він збирався заходити у під’їзд до свого знайомого.

Наразі він перебуває у ізоляторі тимчасового тримання.


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: ОГО