Костопільчанин під виглядом кафе облаштував підпільний гральний заклад

09.02.2021 16:13   Опубліковано : Наталія Рівненська
Джерело: RvNews

На Рівненщині поліцейські викрили підпільний гральний заклад.

Ігровий зал функціонував під виглядом кафе на вулиці 8-Березня у місті Костопіль. Як встановили правоохоронці, приміщення належить 50-річному місцевому жителю. 

Незаконну діяльність закладу викрили вчора, сьомого лютого, близько 22 години працівники Рівненського управління внутрішньої безпеки спільно з поліцейськими відділення №2 (м. Костопіль).

Втім, потрапити всередину, аби долучитися до ігрового процесу, могли не всі.  Щоб зайти, потрібно було натиснути кнопку домофону та повідомити, що прийшов грати. 

null
Фото ГУНП

Коли до закладу навідалися правоохоронці, у приміщенні перебували четверо відвідувачів та працювали дві адміністраторки. Невдовзі прибув і власник, який запевняв поліцейських, що у нього — комп’ютерний зал.  

Із місця події слідчі вилучили 16 моніторів та стільки ж системних блоків, які належать 36-річному костопільчанину. 

У рамках кримінального провадження, розпочатого за частиною 1 статті 203-2 Кримінального кодексу України (незаконна діяльність з організації або проведення азартних ігор, лотерей) вирішується питання про накладення арешту на вилучену техніку. 

null
 

Відділ комунікації поліції Рівненської області 

 


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews