На Тернопільщині не змінюватимуться тарифи на тепло та гарячу воду

09.02.2021 19:43   Опубліковано : Новини Тернопільщини
Джерело: TeNews

До кінця опалювального сезону на Тернопільщині не зростатимуть тарифи на тепло і гарячу воду. Таке рішення Кабінет Міністрів  закріпив у Меморандумі з місцевою владою. Про це повідомляє Тернопільська обласна державна адміністрація.

Як зазначає голова ОДА Володимир  Труш під час  прес-конференції, Меморандум передбачає, що теплопостачальні підприємства отримають передбачені відстрочки оплати за природний газ та компенсацію різниці між ринковою ціною природного газу та ціною, врахованою в тарифах за тепло. Натомість тарифи для населення залишаться незмінними.

«Вважаю це правильною позицією, яка показує, що пріоритет влади – і центральної, і місцевої – добробут українців. Дуже важливо, що досягнуто цього компромісу, незалежно від політичних поглядів та партійної приналежності», -  каже голова Тернопільської облдержадміністрації Володимир Труш.

Згідно з підписаним документом, до кінця опалювального сезону 2020-2021 років українці безперебійно отримуватимуть опалення. Вартість послуги постачання теплової енергії та гарячої води у багатоквартирні будинки протягом нинішнього опалювального сезону не зміниться.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews