Тернополян закликають підтримати петицію про за заборону антиукраїнських партій

11.02.2021 22:43   Опубліковано : Новини Тернопільщини
Джерело: TeNews

На платформі «Єдина система місцевих петицій» триває збір підписів про заборону антиукраїнських партій. Петицію підтримали уже 47 осіб.

Як зазначає автор петиції Дмитро Сорока, діяльність так званої «Опозиційної Платформи - За Життя» - це сприяння РФ у справі знищення України.

«Медведчуківська “партія” систематично спрямовує свою діяльність на дискредитацію України, відміну усіх і без того нечисленних позитивних змін та легітимізацію окупації. Не може у воюючій країни існувати партія, лідери якої постійно літають на поклін в столицю країни-окупанта та зустрічаються з її диктатором, що винен за десятки тисяч смертей українців. Ми сподіваємося, що патріотично налаштована громадськість не залишить без уваги цей заклик та допоможе нам разом підштовхнути депутатів обласної ради до вмотивованого та своєчасного звернення до ВРУ з вимогою заборони діяльності колабораціоністів», - йдеться у повідомленні

Аби петицію розглянули, необхідно 300 підписів. До кінця збору залишився ще 21 день.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews