«Вдосконалювали військовий вишкіл»: на Тернопільщині відбулися навчання з територіальної оборони

26.02.2021 21:43   Опубліковано : Новини Тернопільщини
Джерело: TeNews

На базі військової частини у селі Біла відбулися навчання з територіальної оборони. У них взяли участь 150 резервістів з Тернопільського, Збаразького, Гусятинського, Теребовлянського і Підволочиського районів. Про це повідомляє Тернопільська облдержадміністрація.

Заняття проводилися у таких напрямках: виконання практичних стрільб, тактико-спеціальна підготовка, тактична підготовка, тактико-медична та інженерна підготовка. Кожен учасник після закінчення навчань отримав відповідну оцінку..

«Основне завдання сьогоднішнього заходу — це довести до свідомості кожного військовозобов'язаного, що вони прибувають сюди для відшліфування навичок, які необхідні для ведення бойових дій. Відтак вони повинні знати свою посаду, підрозділи, в які призначаються та яке завдання повинні виконувати. Тобто, якщо він кулеметник, то він повинен знати який кулемет він має отримати та де його отримати тощо. Від цього знання буде залежати виконання завдань підрозділу», - розповідає командира окремої бригади територіальної оборони ОК «Захід» майор Іван Марченко.

Додамо, що навчання відбулися у рамках «Єдиного всеукраїнського стрілецького дня».


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews