Тернопільщину можуть віднести до «червоної» зони карантину

27.02.2021 21:43   Опубліковано : Новини Тернопільщини
Джерело: TeNews

Тернопільщину віднесли до помаранчевої рівня епідемічної небезпеки. Однак тенденції поширення захворюваності в області залишаються невтішними.

Як заявив головний санітарний лікар України Віктор Ляшко, потенційно області, які опинилися у «помаранчевій» зоні карантину, можуть найближчими днями бути переведені в «червоний» рівень. Підстави для такого рішення є: рівень госпіталізацій протягом останніх 3 днів на 100 тисяч населення перевищує цільовий показник у 60 осіб на 100 тисяч населення; коефіцієнт виявлення випадків інфікування протягом останніх 7 днів перевищує цільовий показник у 20%.

Відтак у Тернопільській області щоденно реєструється від двох до трьох сотень нових випадків коронавірусної інфекції. За період спостереження всього лабораторно підтверджених випадків захворювання - 41635. Інтенсивний показник становить 4021, 0 випадків на 100 тис. населення, що в 1,2 раза перевищує загальнодержавний рівень. Щодо показника інцидентності в області, то він становить 229,3 випадки на 100 тис. населення.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews