Любіть те, чим займаєтесь - тоді буде результат, - рівненська журналістка, письменниця й художниця Наталія Демедюк (ВІДЕО)

01.03.2021 20:12   Опубліковано : Вікторія Синиця
Джерело: RvNews
У програмі «Рівне культурне» на Сфера-ТВ рівненська журналістка, телерадіоведуча, письменниця й художниця Наталія Демедюк розповіла про свій шлях у живопис, мистецьку синергію та творчі тандеми.
«Картина художника – це його ж відображення у дзеркалі. На полотнах Наталії Демедюк – її філософія і людські, попри все, історії… Її місто – це завжди краса, затишок, зойк, рідність і всюдисуща любов… Її квіти – то ціле життя, то характер, настрій і, водночас, щось невловиме у прагненні радості чи щему… Її сюжети – завжди про мрії, які нам даються разом із силами, аби їх здійснити…», - пише арт-мереджерка галереї «Євро-Арт» Юлія Савуляк.
«INTERMEZZO. ЗАКОХАНА В ЖИТТЯ» Наталії Демедюк - це своєрідний підсумок певного відрізку життя художниці, коли за плечима - досвід і надбання, а в руках – оберемок простого людського щастя.
 
«Іntermezzo» - як пауза, аби усе проаналізувати та поєднати свою поетичну і живописну творчість, це, якщо хочете, сповідь жіночої душі перед собою і цілим світом. Та «закоханість у життя» - мікрокосмос, у який малярка нас запрошує, гармонійний і затишний, і де сама вона є сонцем, яскравим і талановитим.
«Любити свою справу, сприймати конструктивну критику, бути чесним із собою - мій секрет успіху простий», - каже рівненська журналістка, телерадіоведуча, письменниця Наталія Демедюк.
Виставка «INTERMEZZO. ЗАКОХАНА В ЖИТТЯ» Наталії Демедюк у рамках проєкту «Євро-Арт» для талановитих» триватиме до 21 березня 2021 року.
 

 

 


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews