Олеся Гудима представить у Рівному виставку «Моя велика любов. My big love»

02.03.2021 20:11   Опубліковано : Наталія Рівненська
Джерело: RvNews
Вона таки прийде до нас з весною! Олеся Гудима – вільна українська художниця, для якої не існує кордонів, та, яка показала людству «Українську Мадонну», виростила «Дерево життя» і випустила у світ «Ангелів миру для України» - розкриє вам, рівняни свою душу.
 
«Моя велика любов. My big love» Олесі Гудими свіжим вітром принесе у наше місто той великий світ, де барви, люди, квіти, сонця, небеса, очі, врода… там стільки кольорів, символів, загадок, кодів, а разом із ними - море сили, добра, любові, що ви захоплено бажатимете лише одного: аби вона ніколи не припиняла свій танок живописних експериментів.
 
Галерея європейського живопису «Євро-Арт» презентує близько 40 картин малярки із двох найвідоміших її серій - «Українська мадонна» (одна із її картин саме із цієї серії, за версією ПАТ «Укрпошта», належить до 50 найкращих зображень століття) та «Квіти». Її «Українська мадонна» - іконографічне зображення жінки, яка носить у собі сакральне знання - як українська душа, яка в невпинному колообігу життя, переходить з одного стану до іншого, зрілішого та відповідальнішого. А її «Квіти» - навіяні ландшафтами, спровоковані краєвидами, продиктовані пейзажами - плавно перетікають в орнаментику таємничого візерунку, що виникає з переплетених ліній.
 
Олеся Гудима, яка пропагує у світі через мистецтво усе українське (адже її роботи розлетілися по всьому світу: окрім України, вони «оселилися» у Канаді, Франції, США, Німеччині, Великобританії, Вірменії, Іспанії, Польщі, Швейцарії, Угорщині..) прийде до нас, рівняни! Прийде з весною, і розхвилює, а тоді - заспокоїть. Буде звичною і, водночас, непередбачуваною. Яскравою і неординарною. Ще не відкритою і до прозорої ясності зрозумілою...
РІВНЕ, ЗУСТРІЧАЙ!!!
 
Dress-code: захисні маски і соціальна дистанція.
 
null
 

Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews