Смачно, корисно та недорого: у Тернополі презентували шкільне меню

05.03.2021 21:43   Опубліковано : Новини Тернопільщини
Джерело: TeNews

Сьогодні, 5 березня, на базі Тернопільського вищого професійного училища ресторанного сервісу і торгівлі відбувся семінар-презентація «Використання сучасних технологій у процесі впровадження якісного та безпечного харчування в закладах освіти області». Про це повідомляє Тернопільська обласна державна адміністрація.

«Сьогодні ми зібрали керівників відділів освіти, для того, щоб вони побачили, що шкільне меню може бути якісним і смачним. І при цьому це не потребує багато коштів. У рамках семінару ми послухали не тільки теоретичну частину, де обговорили питання якісного харчування, а й побачили реалізацію п'ятиденного меню, яке є корисним та недороговартісним», - каже начальниця управління освіти і науки Ольга Хома.

Представники Національної асоціації громадського харчування презентували на практиці як скласти шкільне меню, яке з радістю будуть їсти діти. Учасники мали змогу обговорити стандарти шкільного харчування, обмінятися досвідом. На завершення семінару відбулася дегустація приготовленої їжі.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews